CAAAP - Contemporary art as a present
VISIE

CAAAP maakt kunst van gerenommeerde hedendaagse kunstenaars bereikbaar als relatiegeschenk / cadeau voor bedrijven en particulieren.

Hedendaagse kunst als relatiegeschenk / cadeau, van schilderij tot werken in beperkte oplage zoals bijvoorbeeld een tekening, zeefdruk, ets, foto, ruimtelijk werk in porselein, brons, glas.

Door onze kennis op het gebied van hedendaagse kunst kunnen wij een hoge kwaliteit aanbieden. Door te bemiddelen proberen wij de drempel weg te nemen die een eerste stap tot aankoop in de weg kan staan. Onze collectie is toegankelijk zonder aan kwaliteit in te boeten. Wij richten ons op hedendaagse kunst aangezien het een onderdeel is van de tijd waar we in leven en tegelijkertijd een weergave daarvan is. Wij willen een bijdrage leveren aan het vergroten van de interesse in hedendaagse kunst bij een breder publiek.

De geselecteerde kunstwerken zullen hun exclusieve karakter behouden door een beperkte oplage. Door een opzet in verschillende richtingen, stijlen en prijzen binnen het totale aanbod ontstaat een ruime keuze.
Ieder object zal vergezeld gaan van een curriculum vitae van de kunstenaar en een omschrijving van het werk.

Hedendaagse kunst als relatiegeschenk / cadeau is een mooi gebaar. Vaak blijkt echter dat het lastig is de juiste keuze voor een ander te maken. Om deze keuze makkelijker te maken bieden wij, naast de andere kunstwerken op deze site een aantal speciaal geselecteerde combinaties van hedendaagse kunstwerken aan. Met een of meer van deze selecties heeft u als bedrijf altijd kunst als cadeau in huis en kan de gever de ontvanger zelf een keuze laten maken. Ook kan er gekozen worden voor een CAAAP-KAART, een cadeaubon waarmee werk uit de collectie kan worden uitgezocht en gekocht.

Tevens bemiddelen wij in aankoop van kunst voor de werkplek, kunst in opdracht voor binnen en buiten en organiseert CAAAP ook atelierbezoeken en lezingen over hedendaagse kunst.

Gebakje - Arjan van Arendonk Tronie 6 - Anuli Croon