NIEUWS

 

Sandro Setola:

De Rotterdamse kunstenaar Sandro Setola heeft de Charlotte van Pallandtprijs 2009 gewonnen. Deze tweejaarlijkse prijs, die tijdens de opening van de tentoonstelling officieel werd uitgereikt, is in 1978 door de beeldhouwer Van Pallandt zelf in het leven geroepen. De prijs is bedoeld als aanmoediging voor veelbelovende, Nederlandse beeldhouwers onder de vijfendertig.

Setola won vanwege de gelaagdheid en weerbarstigheid in zijn werk. Het werk is confronterend en ‘laat je tot stilstand komen’, aldus de jury.

De tentoonstelling 'Sandro Setola. Winnaar van de Charlotte van Pallandt Prijs 2009' in Museum Beelden aan Zee geeft tot 14 februari 2010 een overzicht van het jonge oeuvre van deze kunstenaar.

CAAAP feliciteert Sandro van harte met deze geweldige prijs.

 


Arjan van Arendonk:

Op 9 januari 2010 zal een nieuwe kunstboek genaamd
"Silicon, Paint & Fabric" met werk van Arjan van Arendonk
uitkomen.

Bij deze uitgave verschijnt ook n Special Edition van 77
genummerde en gesigneerde exemplaren.

indien u geinteresseerd bent kunt u ons een mail zenden
wij zullen u dan een impressie van deze editie toesturen,
deze heeft n stoffen omslag waarop n geborduurde ijsvogel zit
de omslag zal verder met verf en siliconen tot n waar kunstwerk gemaakt worden

In het boek zullen nog speciale toevoegingen aangetroffen worden...en hij zal, tenslotte, nog n handingekleurde prent bevatten
De tekstbijdrages zijn van de hand van Hendrik Driessen , direkteur van museum dePont in Tilburg en Han Steenbruggen , direkteur Museum Belvedere in Heerenveen

Dit alles wordt je aangeboden voor de prijs van • 100,- euro.

Kortom, teken nu in.
 


U kunt bij CAAAP ook terecht voor:

Bemiddeling in aankoop van kunst voor de werkplek en kunst in opdracht voor binnen en buiten. Tevens organiseren wij atelierbezoeken en lezingen over hedendaagse kunst.


Kunst in opdracht:
Als u een bijzondere plaats heeft waar u graag een kunstwerk zou plaatsen maar u kunt het geschikte kunstwerk niet vinden, dan kunt u het via CAAAP laten maken. CAAAP denkt met u mee over de mogelijkheden, zoekt de meest geschikte kunstenaar en begeleidt het hele project van concept tot aflevering.

Indien u interesse heeft dan nodigen we u uit om vrijblijvend contact op te nemen: Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of via 06 - 22 99 00 76. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u.