Hans Andringa
Arjan van Arendonk
Hans van Bentem
Paul Cox
L.J.A.D. Creyghton
Anuli Croon
Klaartje Esch
Barbara Helmer
Maarten Janssen
Peter Kantelberg
Nikkie le Nobel
Peter Otto
Jacqueline Overberg
Sandro Setola
Thom Vink
Hans Wilschut
Gert Germeraad

 

 

 

 

KUNSTENAARS

De kunstenaars met wie wij werken hebben allen minimaal een opleiding aan een kunstacademie en een gevestigde reputatie met diverse exposities in musea, tentoonstellingsruimtes en publicaties. Er zal een organische wisseling; van geselecteerde kunstenaars worden nagestreefd, er wordt dus niet op een toegepaste wijze en met een vaste groep kunstenaars gewerkt waardoor het aanbod actueel, hedendaags en divers zal zijn en blijven.

Heeft u interesse in een of meer van de aangeboden werken neemt u dan contact met ons op door te bellen tel 06 22 99 00 76 of een e-mail te sturen Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken , geef daarbij aan om welk kunstwerk het gaat (naam kunstenaar /bestelnummer). Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.


Alhoewel wij het aanbod zo goed mogelijk up-to-date houden en de site regelmatig aanpassen (ook met nieuw werk), is het mogelijk dat een schilderij/ kunstwerk net verkocht is. Het betreft hier kunstwerken in beperkte oplage en enkele stuks. Een bestelling is daarom pas definitief nadat deze door ons schriftelijk bevestigd is.

Alle prijzen vermeld op deze website van CAAAP zijn exclusief BTW en verzend- transportkosten. Prijswijzigingen, tekst en prijsfouten voorbehouden. Op al onze aanbiedingen, bevestigingen en leveringen zijn de Algemene Voorwaarden van CAAAP VOF, gevestigd te Rotterdam van toepassing.